Opmerkelijk nieuws

New York - Singapore vanaf nu met tussenstop

Geplaatst op 29-11-2013

Het was ooit de aller-langste lijnvlucht ter wereld en als je deze vlucht nooit hebt gemaakt, dan is je kans om dit ooit nog te doen inmiddels verkeken. De non-stop vlucht tussen New York en Singapore is onlangs namelijk opgeheven, nadat zo’n negen jaar lang deze afstand met een vluchtduur van ongeveer 19 uur met grote regelmaat is afgelegd. Lees verder.

Lees verder

Auto huren tijdens vakantie steeds populairder

Geplaatst op 29-09-2013

Steeds meer Nederlanders lijken de lol van het ondernemen van een fly drive vakantie in te zien. Dit valt in elk geval af te leiden uit het feit dat steeds meer landgenoten tijdens de vakantie een auto huren om zodoende gemakkelijk en in eigen tempo de omgeving te kunnen gaan verkennen. Lees verder.

Lees verder

Gratis vliegen met United Airlines

Geplaatst op 15-09-2013

Onlangs konden consumenten die via de website van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines een ticket wilden boeken, dit helemaal gratis doen. Nou ja, bijna gratis dan want er werd wel een veiligheidstoeslag in rekening gebracht maar dat ging om een bedrag tussen de vijf en tien Dollar. Lees verder.

Lees verder

Leeuwen op de weg in Afrika

Geplaatst op 23-08-2013

In Nederland kennen we files omdat het zo ontzettend druk is op de Nederlandse wegen. Tijdens een fly drive reis door Afrika zul je soms ook te maken hebben met langzaam rijdend of stilstaand verkeer, maar dan om totaal andere redenen. In Afrika heb je namelijk overstekend wild, en met ‘wild’ worden in dit geval ook écht wilde dieren bedoeld. Lees verder.

Lees verder

Tijdreizen tijdens een fly drive China

Geplaatst op 14-06-2013

Als je overweegt om een fly drive reis door China te gaan ondernemen, kies dan een specifiek gebied uit, aangezien China geen land is dat je in korte tijd kunt verkennen. Wat je ook kunt doen, is middels binnenlandse vluchten, of een snelle treinverbinding, van de ene naar de andere stad reizen en ter plaatse weer een auto huren. Lees verder.

Lees verder

Verkeersregels fly drive Europa

Geplaatst op 09-04-2013

Tijdens het ondernemen van een fly drive vakantie kun je soms voor verrassende verkeerssituaties komen te staan, omdat de verkeersregels in elk land weer net even anders zijn dan je gewend bent. Alleen al in Europa kun je wat verkeersregels betreft tijdens een fly drive reis je lol op. Lees verder.

Lees verder

Fly drive naar Andrea Bocelli in Italië

Geplaatst op 26-03-2013

Als je van Italië houdt dan ben je vast ook wel gecharmeerd van Italiaanse muziek, zoals de prachtige klanken van Andrea Bocelli. Live een concert bijwonen is dan natuurlijk wel zo leuk en zeker als dat concert plaatsvindt in ‘bella Italia’. Combineer het concert met een fly drive vakantie en geniet deze zomer optimaal! Lees verder.

Lees verder

Voorbijrijdende bezienswaardigheden

Geplaatst op 04-09-2012

Een fly drive vakantie is nu nog een geweldige manier om meerdere plaatsen in een land te bezoeken en diverse bezienswaardigheden te kunnen bewonderen. In de toekomst zou de fly drive vakantie weleens overbodig kunnen worden, althans, als de ideeën van een Zweeds architectenbureau op grote schaal worden doorgevoerd. Lees verder.

Lees verder

Fly Fly Kenia

Geplaatst op 21-08-2012

Deze keer geen fly drive reis, maar wel een fly fly reis, om het zo maar even te noemen. In Kenia bestaat namelijk de mogelijkheid om in plaats van per auto op safaritocht te gaan, te kiezen voor een safaritocht per vliegtuigje, een vliegsafari dus. Lees verder.

Lees verder

Betaalde rondreis paradijs

Geplaatst op 05-06-2012

Het is een aparte vorm van een fly drive vakantie, sterker nog, het is officieel niet eens een fly drive vakantie, het is zelfs niet eens als vakantie bedoeld. Maar je kunt het natuurlijk zo leuk maken als je zelf wilt, zeker omdat je er geen cent voor betaalt en alsof dat allemaal nog niet genoeg is, ontvang je zelfs € 10.000,- om twee weken rond te toeren. Lees verder.

Lees verder


Top reisorganisaties

  • Stip Reizen
  • 333TRAVEL
  • Kras
  • de Jong Intra
  • Ilios reizen
  • Riksja Travel
  • Enotria Travel
  • Pharos Reizen
  • Tiara Tours
  • Fundadore Travels

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang fly-drive aanbiedingen in je mail!


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten    Informeer een vriend(in) Informeer een vriend(in)