Bestemmingen nieuws

Fly drive Côte d’Azur

Geplaatst op 19-01-2014

Een fly drive reis kun je overal ter wereld ondernemen, maar waarom zou je eerst heel lang in het vliegtuig gaan zitten als je ook binnen Europa van een bijzonder geslaagde fly drive vakantie kunt genieten? Koop een vliegticket richting een stad in het zuiden van Frankrijk, zoals Nice of Marseille, en stap vervolgens in een huurauto voor een tocht langs de prachtige kust! Lees verder.

Lees verder

IJsland als fly drive bestemming

Geplaatst op 18-01-2014

Voor een echt avontuurlijke fly drive vakantie, reis jij natuurlijk af naar een land waar de natuur nog puur is en je urenlang onderweg kunt zijn zonder ook maar iemand anders tegen te komen. Zo’n land is het mooie IJsland, dat zowel in de zomer- als in de wintermaanden een schitterende bestemming voor een fly drive reis vormt. Lees verder.

Lees verder

Fly drive reis naar Vietnam

Geplaatst op 12-01-2014

Heb jij er zin in om eens een verre reis te ondernemen waarbij je het land van bestemming middels een rondreis per auto wilt gaan verkennen? Kies dan voor een fly drive reis naar Vietnam! Zo’n fly-drive vakantie in Vietnam klinkt misschien als een dure aangelegenheid, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Lees verder.

Lees verder

Fly drive Kazachstan

Geplaatst op 11-01-2014

Kazachstan is hoogstwaarschijnlijk geen bestemming die snel, of überhaupt, in je opkomt wanneer je bezig bent met het plannen van een fly drive vakantie. Toch is Kazachstan zeker de moeite van het overwegen waard, want deze bijzondere bestemming is ideaal om middels een rondreis per auto te ontdekken. Lees verder.

Lees verder

Reis eens naar Kersteiland

Geplaatst op 02-01-2014

Christmas Island, in het Nederlands beter bekend als Kersteiland, is een wonderlijk stukje land dat gelegen is aan de andere kant van de wereld. Kersteiland bevindt zich in de Indische Oceaan, op zo’n 350 kilometer afstand van Java. Het eiland is bewoond en het behoort tot Australië (Oceanië). Lees verder.

Lees verder

Fly drive Sicilië in de winter

Geplaatst op 25-12-2013

Voor een vakantie waarbij je kunt genieten van rust en ruimte, is een fly drive reis naar Sicilië gedurende de wintermaanden zeker aan te raden. Het klimaat op het Italiaanse eiland is ook in de maanden december tot en met februari prima. Je kunt er nu bijvoorbeeld genieten van een dagtemperatuur van gemiddeld dertien graden. Lees verder.

Lees verder

Fly drive Peru

Geplaatst op 11-12-2013

Als jij het ondernemen van een verre fly drive reis overweegt, kies dan bij voorkeur voor een bestemming waar je van een afwisselende vakantie kunt genieten. Een bestemming als Peru is hiervoor bijvoorbeeld prima geschikt, aangezien dit land over tal van belangwekkende bezienswaardigheden beschikt. Lees verder.

Lees verder

Fly drive New York en omstreken

Geplaatst op 20-11-2013

Een fly drive vakantie ondernemen in de Verenigde Staten is nogal wat. Je moet er op zijn minst een week of vier vrij voor nemen en dan nog zul je bij lange na niet alles kunnen zien. Het is veel handiger om de Verenigde Staten stukje bij beetje te gaan ontdekken, uiteraard middels een fly drive reis. Lees verder.

Lees verder

IJsland voordelig verkennen per fly drive

Geplaatst op 10-11-2013

Je zult er misschien niet direct bij stilstaan, maar de wereldwijde kredietcrisis is in elk geval toch nog ergens goed voor. Een vakantie in IJsland is momenteel namelijk stukken voordeliger dan een paar jaar geleden; goed nieuws dus, voor wie het ondernemen van een fly drive reis naar IJsland overweegt. Lees verder.

Lees verder

Met de camper door Canada

Geplaatst op 28-10-2013

Een fly drive reis kun je natuurlijk maken door op de plaats van bestemming een auto te huren en daarmee je vakantieland te gaan verkennen, waarbij je overnacht in hotels of pensions. Een andere mogelijkheid is om op de plaats van bestemming niet een auto, maar een camper te huren, waarmee je rondreis en verblijf in één hebt. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5 6

Top reisorganisaties

  • Stip Reizen
  • 333TRAVEL
  • Kras
  • de Jong Intra
  • Ilios reizen
  • Riksja Travel
  • Enotria Travel
  • Pharos Reizen
  • Tiara Tours
  • Fundadore Travels

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang fly-drive aanbiedingen in je mail!


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten    Informeer een vriend(in) Informeer een vriend(in)