Algemeen nieuws

Met de auto op vakantie: waar moet ik op letten?

Geplaatst op 01-09-2014

U wilt natuurlijk goed voorbereid op weg als u met de auto op vakantie gaat. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. In dit artikel vindt u vijf belangrijke zaken om rekening mee te houden als u met de auto op vakantie gaat. Lees verder.

Lees verder

Topkok aan boord KLM

Geplaatst op 17-12-2013

Als jij een fly drive reis gaat ondernemen en daarbij vliegt met luchtvaartmaatschappij KLM, dan hoef je niet meer bang te zijn voor een smakeloze maaltijd in het vliegtuig. Niemand minder dan topkok Sergio Herman is namelijk aan de slag gegaan om voor vliegmaatschappij KLM maaltijden met klasse te creëren. Lees verder.

Lees verder

Met Hop! richting je fly drive bestemming

Geplaatst op 07-12-2013

Als jij van plan bent om een fly drive reis naar Frankrijk te gaan ondernemen en deze geheel of gedeeltelijk zelf wilt samenstellen, dan heb je hiervoor natuurlijk al de keuze uit diverse luchtvaartmaatschappijen. Aan deze vliegmaatschappijen kan nóg een - voor veel Nederlanders wellicht totaal onbekende - maatschappij worden toegevoegd. Lees verder.

Lees verder

Nummertje trekken voor het vliegtuig

Geplaatst op 24-11-2013

Als jij in het jaar 2014 een fly drive vakantie gaat ondernemen en straks richting je Europese vakantiebestemming vliegt met KLM, dan kun je verwachten dat je een nummertje moet trekken. Luchtvaartmaatschappij KLM wil passagiers met ingang van volgend jaar namelijk op deze manier sneller en eenvoudiger aan boord laten gaan. Lees verder.

Lees verder

Vliegreis nu mogelijk met internet

Geplaatst op 17-11-2013

Als jij binnenkort een (verre) fly drive vakantie gaat ondernemen dan is de kans redelijk groot dat je in het vliegtuig gewoon gebruik kunt maken van internetdiensten. De Europese Commissie heeft onlangs namelijk ingestemd met de mogelijkheid om ook op grote hoogte internet op bijvoorbeeld je smartphone of tablet te kunnen gebruiken. Lees verder.

Lees verder

Fly drive vakantie ideaal voor avonturiers

Geplaatst op 12-11-2013

Vliegen en gáán, dat is in het kort waar een fly drive vakantie op neerkomt. De ideale vakantievorm voor reizigers die maar moeilijk gedurende langere tijd op een en dezelfde plek kunnen blijven en ook perfect voor avonturiers die graag in korte tijd heel veel van een land willen zien en verkennen. Lees verder.

Lees verder

Onderneem eens een fly drive reis

Geplaatst op 03-11-2013

Als jij dol bent op reizen en je daarnaast ook nog eens van autorijden houdt, dan zou je natuurlijk wel gek zijn als je nooit een fly drive vakantie zou ondernemen. Tijdens een fly drive reis rijd jij in je eigen tempo rond en verken je op die manier de mooiste bezienswaardigheden van je reisbestemming. Lees verder.

Lees verder

Fly drive vakantie geschikt voor individuele ontdekkingstocht

Geplaatst op 21-09-2013

Tijdens een fly drive vakantie hoef jij je niet steeds te midden van hordes andere toeristen richting bepaalde bezienswaardigheden te begeven, maar kun je juist heerlijk weg van de massa rijden. Tijdens een fly drive reis ontdek je dan ook veel meer van een land en beland je bovendien op veel authentieker plekken. Lees verder.

Lees verder

Werelddeal Weken van KLM van start

Geplaatst op 27-08-2013

Een fly drive vakantie kun je natuurlijk volledig uitgestippeld boeken bij een van de vele  reisaanbieders, maar je kunt er ook voor kiezen om je trip helemaal zelf samen te stellen. Als je voorkeur naar dit laatste idee uitgaat, zorg er dan voor dat je dit jaar de ‘Werelddeal Weken’ van KLM niet mist. Lees verder.

Lees verder

Fiets je eigen Tour de France

Geplaatst op 06-08-2013

Hou jij van het maken van een rondreis en ben je sportief aangelegd? Overweeg dan eens om nog deze maand een fly drive reis naar Frankrijk te ondernemen, maar dan wel eentje per fiets. Nog tot het eind van de maand augustus kun je als fietser namelijk ongestoord de mooiste cols van Frankrijk beklimmen. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2

Top reisorganisaties

  • Stip Reizen
  • 333TRAVEL
  • Kras
  • de Jong Intra
  • Ilios reizen
  • Riksja Travel
  • Enotria Travel
  • Pharos Reizen
  • Tiara Tours
  • Fundadore Travels

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang fly-drive aanbiedingen in je mail!


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten    Informeer een vriend(in) Informeer een vriend(in)